BEN IK TE OUD OM TE GAAN RIJDEN

Voor sommige volwassenen gaan er echter decennia voorbij en ze streven nooit een rijbewijs na. Ben jij die persoon mogelijk? Misschien heb je altijd iemand gehad om je te besturen en heb je nooit echt een rijbewijs nodig gehad. Begrijp het helemaal! Misschien maakt autorijden je wel bang. Het zou moeten, autorijden is onbetwist het gevaarlijkste wat we regelmatig doen! Wat de reden ook mag zijn, veel oudere mensen vragen zich af of ze te oud zijn om te gaan rijden.

Oudere bestuurders die een rijbewijs willen halen, stellen doorgaans veel minder strenge eisen dan tienerchauffeurs. Op sommige plaatsen is een speciale online cursus voor volwassen chauffeurs vereist, die meestal online kan worden gevolgd. Deze cursussen zijn meestal snel en kunnen in één dag worden afgerond. Meestal is er geen rij-instructie achter het stuur vereist of noodzakelijk.

In veel staten is helemaal geen cursus vereist. Je komt gewoon opdagen bij de DMV, legt een schriftelijke en rijexamen af ​​en zolang je slaagt, krijg je dezelfde dag een rijbewijs.

www.rijschooldavinci.nl/